bolesti-na-mujkata-polova-sitema

Болестите на мъжката полова система са често срещани и засягат предимно млади мъже в активна и репродуктивна възраст, а раздела от урологията, който се занимава с тях се нарича андрология (от гръцки andros – мъж). Подобно на гинекологията при жените, в обзора на андрологията влизат чисто мъжки болести, засягащи половата и репродуктивна система на мъжа.

В този раздел на сайта, Ви представяме изчерпателна и достоверна информация за най-честите мъжки проблеми, като материалите, публикувани в него са базирани на научни сведения, изследвания, както и опита на специалистите в съответната област.

Задайте ни въпрос!
57 Comments
 1. По принцип и почти никаква ерекция нямам има и бодежи в канала наи вече в края към главичката нямам възможност веднага да доида затова питам трябва ли да се притиснявам дали е нещо мн лошо в момента си слагам нялви сввештички прокселан.. Забравих да кажаче в началото наи вече диклофенак дуо ми влияеше добре но до едно време. Благодаря ви

 2. Здравейте М,
  Разбирам, че имате проблем и то не един, но за съжаление нямам право по интернет да ви предпиша никакъв медикамент.Немога да бъда категоричен в отговора дали има нещо притеснително тъй като не съм ви прегледал, но според описанията ви няма нищо спешно за момента.
  Успех!

 3. Светослав

  Здравейте д-р Василев, страдам от преждевременна еакулация и искам да се лекувам при вас. Интересувам се по какъв начин става лечението дали е чрез приемане на медикаменти или операция/интервенция и дали ефекта е траен

 4. Здравейте Светослав,
  Вариантите за лечение са различни- медикаментозно, физиотерапевтично или оперативно според вашето състояние уточнено след преглед и изследвания.
  Успех!

 5. Иван Иванов

  Здравейте д-р Василев!Няколко пъти ми се случва по време на секс да не успея да задържа ерекцията си до край, свършвам но трябва да се стимулирам сам и пенисът ми не е достатъчно твърд.Ще си запиша час за консултация при вас, но само за инфо на какво може да се дължи това?Дали проблема може да се дължи на някакъв здравословен проблем или на психическа основа? Само да вмъкна, че имах дълга връзка и с бившата ми не съм имал такива проблеми, всичко започна след раздялата ни, не знам, но започвам да губя вяра в себе си и всеки път изпитвам страх да не ми се случи отново.Когато се стимулирам сам нямам такъв проблем,пенисът ми е твърд през цялото време, проблемът ми се появява когато правя секс. Благодаря ви предварително.

 6. Здравейте Иван Иванов,
  От описаният случай става ясно , че вие си имате нормална ерекция и нормална еякулация.По скоро проблема при вас е на психическа основа, но въпреки всичко има медикаменти и процедури който биха могли да засилят и подобрат ерекцията и вие да си възвърните увереноста.
  Успех!

 7. Г

  Здравейте Д-р. Василев.
  Вчера мастурбирах за около 15мин, без да използвам някакви смазки-лубрикант, накрая забързах темпото и след мастурбацията, кожичката на пенисът ми се поду, под-главичката на цялата окръжност на пениса, сякаш стана по-тежък, усещането е, че все едно е напълнен с повече кръв, странно е и не мога да ви дам точен пример. Обеден съм, че нямам фимоза, защото пенисът ми се забелва без никакви проблеми в всякакво състояние.
  Случвало се е и преди, когато мастурбирам по-дълго време над 15-минути, нямам гъбички, не приемам никакви медикаменти, на 24-години съм височина 177-см. 80-кг. за финал да спомена, че съм с МНОГО чувствителна кожа, по-цялото тяло, дали това е в следствие на протриване на кожичката.
  Благодаря!

 8. Здравейте Г,
  При вас се е получило чисто травматичен отток най-вероятно.Без да ви видя няма как да ви кажа какво точно е.Съветът ми към вас е да посетите лекар.
  Успех!

 9. Жанет

  Здравейте Д-р Василев!
  Въпросът ми е следният: Забелязвам, че когато приятелят ми свършва, семенната му течност има силно неприятен мирис. Възможно ли е това да се промени? Да не е някаква инфекция? Трябва ли да посети лекар?
  Благодаря Ви предварително. 🙂

 10. Здравейте Жанет,
  Семенната течност си има специфичен мирис и е нормално.Ако вас ви притеснява нещо, той може да си направи микробиологично изследванре на семенна течност (еякулат) и с полученият резултат да се консултира с лекар.
  Успех!

 11. Петър

  Излязоха ми пъпчици и много бързо се развиват.мисля че са гъбични баланити как се лекуват

 12. Здравейте Петър,
  Инфекцийте по кожата се лекуват с кремове и унгвенти според самото заболяване, при необходимост може да се включи антибиотик към терапията.
  Успех!

Вашият email няма да бъде публикуван. Всички полета с * са задължителни

clear formИзпрати

You are here: