Въпроси към екипа ни

Позвънете ни, за да отговорим бързо и удобно на въпросите Ви.

vuprosi-kum-dr-vasilev-1

Ако имате въпроси, ако се нуждаете от съвет от специалист уролог, ако искате да Ви отговорим бързо и веднага – не се колебайте да ни позвъните, за нас това е голямо улеснение:

тел. 0898 765 649 за директен контак с Д-р Васил Василев – Уролог

Също така предлагаме този раздел от сайта, за всеки желаещ да зададе писмен въпрос към екипа. Не се колебайте да ни пишете – контакта с вас е важен за нас. Ангажираме се да Ви отговорим максимално бързо, компетентно и изчерпателно. Ако искате да Ви отговорим в по-кратки сроково, много по-удобно за нас е да ни позвъните.

За по-голяма пригледност и Ваше улеснение предлагаме следните категории въпроси за отделните болести и органи:

Камъни в бъбреците и уретерите

Болести на бъбреците

Простатата

Пикочен мехур

Мъжка полова система

Простатит

Допълнителни въпроси

В случай, че не желате Вашите въпроси и съответните отговори към тях да бъдат видими от останалите потребители на сайта, можете да се свържете с нас на следния е-mail: Dr.Vassilev@urology.bg

Напомняме, че всички отговори на зададените от вас въпроси имат единствено насочващ и информативен характер в областта на урологията. Те не могат по никакъв начин да заменят лекарската консултация, преглед, поставяне на диагноза и назначаване на лечение. Предупреждаваме, че самолечението и късната диагноза могат да имат фатални последици за вашето здраве.

Правилата за ползване и коментиране във форума са сходни с тези в сайта и молим всички участници да се запознаят с ТЯХ преди да коментират в него.

Задайте ни въпрос!
174 Comments
 1. Здравейте Йорданка,
  За съжаление линка не може да се отвори.
  Успех!

 2. Тони Николов

  Здравейте, преди седмица видях кръв в урината си. При тест се оказа, че наистина има. Нямам болки или парене. Преди около 50 дни на 2-3 пъти съвсем случайно забелязах мн малко съсирече при уриниране. Не знам дали има отношение към проблема, че след еякулация забелязах кръвта в урината. преди еякулацията усещах като напрежение в слабините (това чувство съм усещал и преди при възбудено положение).
  Преди 8 месеца имах кръв в семенната течност. При преглед не се установи нещо нередно. PSA беше в норма.

  Сега кръвните изследвания са ми в норма, PSA също.
  При преглед при нефролог каза, че бъбреците са наред, пикочен мехур с гладки стени, простата с нормални размери, с малък калцат в едната половина.
  Изписа ми Ципрофлоксацин за 5 дни по 2 хапчета и витамин Ц 3х2 хапчета. Още след първия прием урината ми се избистри, на четвъртия ден при тест кръв нямаше в урината.
  Би ли трябвало да премина и друг преглед, цистоскопия например, за да съм спокоен, че няма нещо по сериозно, оли пък да се види дали няма нещо при ппложение, че при ехогравския преглед на пълен мехур стените се видяха гладки без забележими аномалии и промени?

  Предварително благодаря за вним анието!

 3. ico

  здравеите,
  забелязвам от известно време, че в спермата ми има желеобразни парчета. На какво може да дължи и индикация за проблем ли е?

 4. Здравейте Ico,
  Тези желеобразни парчета са признак на инфекция, която трябва много бързо да започнете да лекувате.Моят съвет към вас е да посетите лекар за да ви бъдат назначени изследвания и предписана рецепта с медикаменти.
  Успех!

 5. Здравейте Тони Николов,
  Не знам на колко години сте.Нямам идея дали пиете някакви други медикаменти, например за разреждане на кръвта.Калцификата който е видял колегата е признак на стара инфекция която сте прекарал.Антибиотика който ви е изписан е доста слаб и едвали би ви помогнал за разрешаване на проблема.Моят съвет към вас е да потърсите второ мнение за проблема който имате.
  Успех!

 6. ico

  Здравейте,
  Какви изследвания е необходимо да направя? И вече не ги забелязвам тези желирани топчета.

 7. Дидо

  Здравейте,
  Наскоро забелязах, че от долната страна на главичката на пениса имам бели точки? Има ли нещо притеснително и как мога да ги премахна?
  Благодаря предварително!

 8. Здравейте Ico,
  Може да си направите микробиологично изследване на еякулат.
  Успех!

 9. Здравейте Дидо,
  За да ви отговоря дали има нещо притеснително трябва да ги видя, така мога само да предполагам в отговора.Най-често това са перлени пенилни папули които са безобидни и могат да се отсранят с лазер, но дали при вас е това без да ги видя немога да ви кажа, възможно е проблема да е друг.
  Успех!

Вашият email няма да бъде публикуван. Всички полета с * са задължителни

clear formИзпрати

You are here: